Nettsted for din skole/barnehage
 
Mange skoler/barnehager har erfart at det å få til å lage og drifte sin egne nettsider stiller uoverkommelige krav til IT-kompetanse i den enkelte skole/barnehage.
Ingen krav om egen hjemmeside-kompetanse
Derfor lanserer vi et hjemmesidetilbud som ikke stiller noen krav om hjemmesidekompetanse i den enkelte skole/barnehage. Vi har laget forslag til hvordan en hjemmeside for deres skole/barnehage kan se ut. Det eneste skolen/barnehagen trenger å gjøre er å velge bakgrunn og meny til sitt eget nettsted og sende oss tekster og bilder til sine egne sider som WORD/Excel-filer e.l. som vedlegg i en e-post. Vi kan også tilpasse nettstedet ut fra andre ønsker om utseende/layout.
Komplett nettsted
Vi legger inn tekst og bilder i det hjemmesideforslaget dere velger og lager et komplett nettstedforslag som legges på en server på Internet slik at skolen kan vurdere resultatet og gi tilbakemelding om eventuelle endringer helt til dere er fornøyd.
Vi kan også tilby en felles startside (portal) for alle skolene/barnehagene i en kommune med en presentasjon av skoleadministrasjonen og hver skole/barnehage og lenke videre til alle skolene/barnehagene uten ekstra kostnader.
Demo av nettsted for skoler og barnehager samt portaler for oppvekstetat, skoler og barnehager finner dere på